lørdag 26. januar 2013

Det er ikke hva du spiser, men hvor mye.

Dette er overskriften til en annen dame som også har lyktes med å gå ned i vekt, med god hjelp fra Roede-metoden. Hvis du ikke har lest den første historien kan du gjøre det her. 

Denne gangen skriver vi om Grete Faugstad Eknes som alltid har vært sporty og flink til å røre på seg, blant annet har hun gått aktivt på ski og elsker å sykle. Da hun sluttet med langrenn fortsatte hun likevel å spise det hun alltid hadde gjort. Med lite trening og 2 graviditeter senere var ikke kroppen som hun selv ønsket at den skulle være. 

































Da hun besluttet seg for å gå ned i vekt skjønte hun at en fast måltidsrytme med fem måltider om dagen var det aller viktigste å starte med. I tillegg til hverdagstrim på sykkel til og fra jobben, begynte hun også å trene på helsestudio et par ganger i uken.
Til slutt var de 15 ekstra kiloene borte.

Grete beskriver ikke Roede-metoden som en streng diett, men heller en måte å få hjelp til å gjøre de forandringene som skal til for å komme dit man vil. Hun er selv veldig glad i vanlig mat og spiser gjerne dessert eller tar seg et glass vin, og mener at man fint kan gjøre det, så lenge man er bevisst og ikke spiser ubegrenset. Alt med måte. Hun smaker gjerne på det hun har lyst på, men passer på å kun ta en liten bit i stedet for flere stykker som hun gjorde før. 



Det å leve sunt er en livsstil som Grete sier, man må tenke annerledes – både til hverdag og helg. Spis det du har lyst på, bare litt mindre, enkelt og greit! 

I forbindelse med lanseringen av boken har vi tatt en prat med Jeanette Roede, les hele intervjuet her.

Kjenner du noen som også har hatt suksess med Roede-metoden,  eller har du selv prøvd den?

Da vil vi gjerne høre fra deg; Hva motiverer deg? Hva slags forandringer og tilpassninger har du gjort for å nå ditt mål?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar